Çerkez Tavuğu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Haşlanan tavuk, derisi soyulup didiklenir. İçine tuz ve karabiber eklenir. Bayat ekmeğin içi, sarımsak ve cekilmiş ceviz robotta karıştırılır, içine ılık tavuk suyu yavaş yavaş ilave edilir. Muhallebi kıvamı alana kadar karıştırılmaya devam edilir. Bunun yarısı didiklenmiş tavuk ile karıştırıldıktan sonra bir servis tabağına alınır ve karışımın diğer yarısı ile de üzeri kaplanır. Tereyağı toz veya pul kırmızı biber ile eritilip süslenir.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...