Ballı Soslu Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVUK butlarını tuz ve karabiberle tatlandırın. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin.
    Bal, portakal suyu, portakal kabuğu, toz hardal, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Tavuğu fırın tepsisine
    yerleştirin. Soğanlı karışımı üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, ara sıra tavuk butlarını
    ters yüz ederek ve üzerine tepsideki soğanlı sostan dökerek yaklaşık bir buçuk saat pişirin. Tavuk butlarını
    servis tabağına alın. Ayrı bir yerde su ve nişastayı karıştırın. Fırın tepsisinde biriken sosla karıştırın ve tavuğun üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.