Hamur için un, pudra şekeri, yumurta sarısı, vanilya ve küp doğranmış margarini robota alın. Soğuk suyu ilave edin ve tüm malzemeyi robottan geçirin. Hazırladığınız hamuru streç filme sarın ve buzdolabında 1-2 saat dinlendirin.
Daha sonra tart kalıbınızın büyüklüğüne göre hamuru açın ve kalıba yerleştirin. Hamurun kabarmaması için çatalla delikler açın ve üzerine alüminyum folyo serip, bakliyat yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Piştikten sonra bakliyat ve alüminyum folyoyu alın. Krema için krem şantiyi soğuk sütle iyice çırpın. Soğuyan tart hamurunun üzerine yayın. Ayıklanmış ve yıkanmış meyvelerle süsleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.