Vişneli Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Margarini derin bir kaba alın. Yumurta, 1 su bardağı toz şeker,kabartma tozu ve aldığı kadarunu karıştırın.Elde ettiğiniz hamuru, ceviz iriliğinde bir parça ayırıp, tart kalıbına yayın.Hamurun üzerine dondurulmuş vişne tanelerini dizin. Ayırdığınız hamurdan küçük parçalar koparıp, çubuk şekliverin.Önceboylamasına tartın üzerine dizin.Kalan hamurdan hazırladığınız çubukları da enlemesine dizin,böylece kafes şekli verin. Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırın da üzeri pembeleşene dek pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...