San Sebastian Cheesecake

İçi akışkan, dışı yanık ve karamelize... San Sebastian Cheesecake, her çatalda ağızda eriyen kremamsı dokusuyla sizi kendine hayran bırakacak.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Geniş bir çırpma kabına krema, labne ve krem peyniri alın. Üzerine toz şekeri ekleyin ve mikserle çırpın.
  • 2
    Yumurtaları teker teker ilave edin ve her birini ekledikten sonra çırpmaya devam edin.
  • 3
    Un ve vanilyayı da ekleyip sadece birkaç saniye daha çırpın.
  • 4
    26 cm çapındaki kelepçeli kalıbın tabanını ve kenarlarını, dışına taşacak şekilde yağlı kağıtla kaplayın.
  • 5
    Karışımı kalıba dökün ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
  • 6
    Fırının kapağını açıp içinde 10 dakika bekletin, ardından oda sıcaklığına alın.
  • 7
    Soğuyan cheesecake'i buzdolabına koyun ve en az 6 saat dinlendirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.