Muzlu Tart

Muzlu tart, sofralarınıza lezzet katacak bir tart tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtaların sarılarını ve aklarını ayırın. Yumurta sarılarını sıcak su ile beraber mikserle çırpın. Şekeri ilave edip kıvamlı bir krema olana kadar çırpın. Tereyağını eritip ılınmasını bekleyin.
-
2
Ilınan yağı kremaya yavaş yavaş ekleyip karıştırın. Diğer tarafta yumurta aklarını bir tutam tuz ile kar gibi olana kadar mikserleyin.Un, buğday nişastası, su ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. İki farklı karışımı birbirine ekleyerek bütün bir hamur haline getirin.
-
3
Tart jölesini su ile eritip meyvelerin üzerine dökün. Yarım saat beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL