Pandispanya için yumurtaları, toz şekeri ve ılık suyu tahta bir kaşıkla karıştırın. En az dört kez elediğiniz un, kabartma tozu, vanilya, nişasta ve rendelenmiş imon kabuğunu ekleyip, iyice karıştırın. 22 cm'lik kalıbı yağlı kağıtla kaplayın. Karışımı 22 cm'lik kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Kreması için sütü ısıtın. Yumurta sarılarını 1 su bardağı toz şekerin yarıdan fazlasıyla çırpın. Sütü ekleyin. Bu karışımı benmari usulü 10 dakika pişirin (kesinlikle kaynama-masına dikkat edin). Jelatinleri yarım çay bardağı soğuk suda yumuşatın. Karışıma ekleyin. Karıştırıp tencereyi ocaktan alın. Çilekleri ikiye bölün. Tencereye ilave edin. Gül suyunu da ekledikten sonra karışımı soğutun. Kremayı katın. Fırından alıp soğuttuğunuz pandispanyayı enlemesine ikiye kesin ve 22 cm'lik kalıbın dibine bir parçasını yerleştirin. Üzerine kremalı karışımı yayın. İkinci parçayı da üzerine kapatın. Buzdolabında 5 saat bekletin. Gül yapraklarını yumurta akı ve su karışımına bulayıp, pastanın üzerine yerleştirin. Üzerine kalan toz şekeri serpip dondurun. Buzdolabından aldığınız turtanın üzerini çilek, gül yaprağı ve pudra şekeri ile süsleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.