Hamur için un ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Küp doğranmış soğuk tereyağını ekleyip yoğurun. Toz şeker ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Hamurun ortasını açıp hafifçe çırpılmış yumurtayı ekleyip hızla yoğurun. Hamuru folyoya sarıp, buzdolabında 20 dakika dinlendirin.
22 cm çaplı kelepçeli kalıbı yağlayın. Hamuru iki yağlı kağıt arasında, kalıbın dibini ve kenarlarını kaplayacak büyüklükte açın. Hamuru kalıba yerleştirip çatalla birkaç yerinden delin. İçini alüminyum folyo ile kaplayıp, kabarmaması için bakliyatla doldurun. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 10 dakika pişirin.
Bakliyatı folyoyla kalıbın içinden alıp hamuru 5 dakika daha pişirin. Kalıbı fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Fırının derecesini 150 dereceye düşürün. Krema için lor, krema, toz şeker, un, rendelenmiş portakal kabuğu ve yumurtaları mikserle çırpın. Portakaldan küçük küpler, greyfurttan elma dilimi çıkartıp karışıma ekleyip karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.