Yumurta ve toz şekeri iyice çırpın. Oda sıcaklığındaki tereyağı, süzme yoğurt, un ve vanilyayı ilave edip akışkan bir kıvama gelene kadar çırpmaya devam edin. Hazırladığınız hamuru bir kaşık yardımıyla yağlanmış turta kalıplarına dökün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin ve ılınması için bir kenara alın.
Üzeri için krem şantiyi soğuk süt ile çırpın. İçine labne peynirini ilave edip çırpmaya devam edin. Ilınmış turtaların üzerine krem şantili karışımı paylaştırın. Çilekle süsleyip, az sulandırılmış kayısı marmeladını fırçayla sürerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.