Cevizli Tartölet
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tartölet için ceviz, un, tereyağı, toz şeker, su ve tuzu yoğurun. Ceviz iriliğinde parçalar koparıp, tartölet kalıplarına elinizle bastırarak pay edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif pembeleşene dek pişirin. Krema için ceviz, benmari usulü eritilmiş bitter çikolata ve kremayı karıştırın. Karışımı soğuk tartöletlerin içine pay edin. 2-3 dakika dinlendirip, kıyılmış cevizle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL