Cevizli Tartölet

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tartölet için ceviz, un, tereyağı, toz şeker, su ve tuzu yoğurun. Ceviz iriliğinde parçalar koparıp, tartölet kalıplarına elinizle bastırarak pay edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif pembeleşene dek pişirin. Krema için ceviz, benmari usulü eritilmiş bitter çikolata ve kremayı karıştırın. Karışımı soğuk tartöletlerin içine pay edin. 2-3 dakika dinlendirip, kıyılmış cevizle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...