Karamelli Pişmeyen Turta
Karamelli pişmeyen turta, sofralarınıza lezzet katacak bir tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tartın tabanı için hurmaları küçük parçalara ayırıp mutfak robotuna alın. Kalan malzemeyi üzerine ilave edip birlikte çekin. Malzemeler birbirine yapışıp hamur haline gelene kadar çekmeye devam edin. Daha sonra küçük boy bir tart kalıbına elinizle bastırarak yerleştirin.
-
2
Soğuması için buzdolabında birkaç saat bekletin. Karamel için muz, hurma, bal ve hindistan cevizi kremasını mutfak robotunda püre haline getirin. Soğuk beklettiğiniz tartın üzerine bu karameli yayın. Üzerine çiğ kuru yemişleri ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL