Ahududulu Kakaolu Tartöletler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Unu bir kaşık yardımı ile tereyağına yedirip kum gibi dökülen bir hamur elde edin. Kalan malzemeleri üzerine ilave edip hızlı bir şekilde yoğurun. Tartölet kalıplarını yağlayıp unlayın. Hazırladığınız hamurdan içlerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Krem şantiyi sütle çırpın. Üzerine benmari usulü eritilmiş beyaz çikolatayı ekleyin. Hazırladığınız karışımı pişirdiğiniz tartöletlerin içlerine koyun. Üstlerini ahududu marmeladı ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL