Reçelli Kalpler

Sevgi dolu sunumuyla sofralarınıza neşe katacak Reçelli Kalpler tarifi, yumuşacık hamuru ve meyve aromasıyla hem göze hem damağa hitap ediyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Oda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta sarısı, pudra şekeri, rendelenmiş limon kabuğu, vanilya ve unu bir kabın içinde iyice yoğurun. Hazırladığınız hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparıp orta kalınlıkta açın.
-
2
Her bir parçadan kalıplar yardımıyla kalp şeklinde hamurlar kesin. Kalpli hamurların orta kısımlarını bastırarak çukurlaştırın. Yağlanmış tepsiye dizip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarıncaya kadar pişirin.
-
3
Fırından çıkarınca ortasına reçel döküp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL