Pirinç Tatlısı
 
                                                Pirinç tatlısı, lezzetli ve hafif bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Pirinci, süt ile birlikte yumuşayana dek haşlayın. Gerekirse su ilave edin. Sulu olursa süzün. Pişmeye yakın toz şeker, vanilya ve iri kıyılmış ceviz içini koyup, karıştırın.
- 
                    2
                    Hafifçe yağlanmış tepsiye dökün. Üzerine tarçın serpin. Limonlu jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. İncirleri ince dilim halinde tepsideki tatlının üzerine dizin.
- 
                    3
                    Hazırlanan jöleyi de bunların üzerine dökün. 1 gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün dilimleyerek, soğuk servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    