Kuş Üzümlü Limonlu Sütlaç

Kuş Üzümlü Limonlu Sütlaç

Sütlaçın en tatlı hali...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Önce pirinci ayrı bir kapta su ile haşlayın. Suyunu süzdükten sonra malzemenin kalanı ile tencereye alıp, koyulaşana kadar sürekli karıştırın. Ocağın altını kapatın. Servis kaselerine pay edin. Üzerine süslemek için kuş üzümü ve rendelenmiş limon kabuğu serpin. Ilındıktan sonra buzdolabında bekletip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...