Krem Şokola

Krem Şokola

Aşık olacağınız bir tarif...İşte Krem Şokola tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinç unu, kakao, mısır nişastası ve şekeri bir tencerede karıştırın. Üzerine sütü ekleyip ocağa koyun. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
  • 2

    Ocaktan indirdikten sonra vanilyayı ekleyin ve soğuduktan sonra kuplara dökün. Ancak kupları tam doldurmayın. Bir kaba krem şanti ve sütü döküp, mikserin önce yavaş, sonra hızlı devriyle koyulaşana kadar çırpın. Hazırladığınız krem şantiyi istediğiniz şekilde kuplardaki krem şokolaların üzerine dökün.

  • 3

    Çilek ve nane yaprağı ile süsleyip buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...