Krem Brüle

Krem Brüle
ORTA 4 KİŞİLİK

Kremalı dokusu ve karamelize şekerin çıtırlığıyla her lokmada büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tüm malzemeyi karıştırıp krem brüle kaplarına pay edin. Fırın tepsisine bir miktar soğuk su koyup içine kapları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 110 derece fırında 1 saat pişirin. Kapları fırından alıp, soğumasını bekleyin. Soğuyunca üzerine tozşeker serpip pürmüz ile kızartın.
    AŞÇININ NOTU
    Krem brüleye arzuya göre vanilya ve portakal suyu da ekleyebilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...