Öncelikle 8 yemek kaşığı toz şekeri, 1 tatlı kaşığı limon suyu ile birlikte bir tavada karıştırın. Toz şekerin rengi değişene kadar kavurup karıştırmaya devam edin. Küçük kalıpların içine bu karışımı eşit miktarda pay edin.
Ayrı bir tencerede 2 su bardağı sütü ve kalan 8 yemek kaşığı toz şekeri karıştırın. Süt ısınmaya başladığında yumurtaları ekleyin. İyice çırptıktan sonra bu karışımı süzgeçten geçirin.
Nescafe ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Karamel döktüğünüz kalıplara bu karışımı pay edin. Kalıpları, içi su dolu bir tepsiye yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 1 saat pişirin. Soğuttuktan sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.