Balkabağını çok iri olmayacak şekilde dilimleyip bir tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı toz şeker ve 1 su bardağı su ekleyip kaynatın. Kabaklar yumuşayınca ocaktan alın.
Soğuduktan sonra 1 dilimini kenara ayırıp, kalanını ısıya dayanıklı kaselere ya da güveç kaplarına paylaştırın. Badem, kuru üzüm ve cevizi kabakların üzerine serpin.
Ayrı bir tencereye süt, 1 çay bardağı toz şeker, damla sakızı ve yumurtayı alın. İyice çırpıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca, 1 çay bardağı suda açtığınız nişastayı azar azar ve sürekli karıştırarak üzerine ekleyin.
Koyulaşınca ocaktan alın. Ilındıktan sonra kepçeyle kabaklı cevizli kaselerin üzerine ekleyin. Kaseleri derin bir tepsiye alıp, yarılarına gelecek kadar sıcak su ekleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.