Beyaz Çikolatalı Güllaç

Beyaz çikolatalı güllaç, sofralarınıza lezzet katacak bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sütü bir sos tenceresine aktarın. Kaynayınca ocaktan alıp, şeker, Pakmaya Pudra Şekeri ve gül suyunu ekleyip karıştırın. Ilınmaya bırakın.
  • 2
  • 3
    Ceviz ve Antep fıstıklarını bir kapta harmanlayın.
  • 4
    Güllaç yapraklarını yarısına kadar, teker teker tepsiye serin ve her katına süt şeker karışımından gezdirin.
  • 5
    Başka bir sos tenceresinde kalan sütü ısıtın, ocaktan alıp beyaz çikolatayı karıştırarak içerisinde eritin. Ilınınca hazırladığınız güllaç yapraklarının üzerine yayarak sürün.
  • 6
    Üzerine Antep fıstığı ve ceviz karışımının yarısını serpiştirin.
  • 7
    Tekrar kat kat güllaç yaprağını süt şeker karışımı ile ıslatarak üzerine yerleştirip kapatın.
  • 8
    Buzdolabında 1 saat soğuttuktan sonra en üste kalan ceviz ve
  • 9
    Antep fıstıkları, nar taneleri ve toz badem serpiştirin.
  • 10
    Pakmaya Çikolatalı sosu paketteki tarife uygun olarak pişirip, tabağın kenarlarına gezdirip, güllacı soğuk servis edin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.