Amarantlı Yaz Serinliği

Sıcak havaların sağlıklı içeceği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Amarantı küçük bir tencereye alın. Üzerine dört parmak geçecek kadar su ilave edin ve orta ısıda 5-6 dakika haşlayın.
-
2
Ocaktan alıp kapağını kapatın ve 20 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda fazla suyunu süzdürün ve soğumaya bırakın.
-
3
Soğuduktan sonra diğer tüm malzeme ile birlikte blender'de çekin. Bardaklara pay edip arzuya göre buz ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL