Yassı Kadayıf

Hem pratik hem de etkileyici bu tatlı, misafirlerinizi etkilemenin en lezzetli yolu!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yassı kadayıfları çırpılmış yumurtaya bulayıp, kızgın ayçiçek yağında kızartın. Daha sonra suyun içine bırakın (yağını atıp, hafifçe yumuşaması için). Kadayıfları tepsiye dizin. Üzerine suda eritilmiş toz şeker gezdirin. 1 dilim limonu da ilave edip, kısık ateşte 10 dakika kaynatın. Kadayıflar soğuyunca, kaymakla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL