Toz şekeri yumurtalarla birlikte derin bir kaba alın. 10 dakika çırpın. İçine kabartma tozu, irmik, un ve yoğurt koyun. Vişnelerin yarısını ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Tahta bir kaşıkla iyice karıştırın. Yuvarlak bir tepsiye dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, fırının kapağını hiç açmadan üzeri kızarana dek pişirin.
Tatlı pişerken şerbeti hazırlayın. Bunun için, toz şekerle suyu tencereye alın. Kaynayınca, kalan vişneleri ilave edin. 10 dakika kısık ateşte pişirin. Limon suyunu ilave edin. Bir taşım kaynatıp, tencereyi ocaktan ve tatlının üzerine gezdirin. Soğuyunca dilediğiniz gibi kesip, süsleyin ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.