Renkli Kaşık Helvası
Kaşık helvasının en güzel hali...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını eritip, un ekleyin. Yavaş yavaş karıştırarak kavurun. Unun kokusu çıkmaya başlayınca toz şeker ilave edin. İyice kavurun. Karışımın yarısını başka bir kaba alıp kakao ekleyin. Bir kaşık yardımıyla, ikinci bir kaşığın yarısına sade un helvası, kalan yarısına da kakaolu un helvası yerleştirin. Servis tabağına ters çevirip çıkarın. Kalan malzemeye de aynı işlemi uygulayın. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL