Cevizli Taş Kadayıf

Deneyenlerin bayıldığı o tarif!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Ceviz, tarçın ve toz şekeri iyice harmanlayın. Şerbet için toz şeker ve suyu, toz şeker eriyene dek kaynatın. Limon suyu ekleyip ocaktan alın ve soğumaya bırakın. İç harcı taş kadayıflara pay edip, yarım ay şeklinde kapatın. Kızgın ayçiçek yağında kızartıp, şerbetin içine atın. 1 dakika şerbet içinde dinlendirip, ılık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.