Sultani Bezelye Bastı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TEREYAĞINI bir tencereye alın. Üzerine yemeklik doğranmış soğan ve eti ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak ve ara sıra karıştırarak 30 dakika pişirin. Daha sonra kenara alıp dinlendirin. Geniş bir tencereye 12 su bardağı su ve karbonatı koyup ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca bezelyeyi ilave edin ve 15 dakika haşlayın. Süzüp tencereden alın. Pişirdiğiniz eti yayvan bir tencerenin tam ortasına koyun. Etrafına bezelyeyi yerleştirin. Tuz ve bir buçuk su bardağı suyu ekleyin. Bezelye yumuşayana kadar pişirin. Tencerenin üzerine servis tabağını kapatın. Ters çevirerek yemeği tabağa aktarın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL