Sebzeli Mus

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BROKOLİ, pırasa, semizotu, ıspanak, kereviz ve kırmızı biberi temizledikten sonra doğrayın. Geniş bir tencerenin içini su doldurarak kaynamaya bırakın. Kaynadığında üzerine kevgiri yerleştirin. Doğradığınız sebzeleri kevgire alarak benmari usulü haşlayın. Yumurta aklarını kar halini alana dek mikserle çırpıp kenara alın. Haşlanan sebzeleri süzgeçte bir dakika bekletin. Daha sonra el blenderinde püre haline getirin. Sebze püresi soğumadan, kar haline getirdiğiniz yumurta aklarını, zeytinyağını, tuz ve karabiberi ekleyip tekrar el mikserinde karıştırıp kuplara payedin. Üzerini taze nane, fesleğen veya dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.