KABAK, havuç, patates ve mantarları zar büyüklüğünde doğrayın. Tuzlu suda yarı yarıya haşlayın. Haşlama suyunu süzerek bir tencereye alın. Kereviz sapı ve tavuk bulyon ekleyip kaynatın. Bu arada soğanları yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun. Pirinci ekleyin ve karıştırarak kavurmaya devam edin. Pirinçlerin rengi biraz döndükten sonra şarabı ilave edin ve alkolü uçuncaya kadar yüksek ateşte pişirin. Sebze suyundan yaklaşık iki kepçe ilave edin. Pirinç suyu çektikçe, sebze suyu eklemeye devam edin. Pirincin pişmesine yakın haşlanmış sebzeler ile mısır, bezelye, karabiber ve tuz ilave edip karıştırın. Pirinç piştikten sonra tencereyi ocaktan alın. Bir kepçe sebze suyu, parmesan peyniri ve tereyağı ekleyin. Parmesan ve tereyağı eriyene kadar karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.