Patlıcanlı Patates Kızartması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATLICANLARIN kabuklarını soymadan, enlemesine ortadan ikiye kesin. Servis tabağına rahat oturtabilmek için alt kısımlarından biraz kesin. içlerini çıkarın. Patates, kabak ve biberleri küp doğrayıp sıvıyağda hafif kızartın. Kızartmaları patlıcanların içine pay edin ve fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, patlıcanlar yumuşayana dek pişirin. Domates sos için sarmısakları tavaya alıp, sıvıyağda bir-iki çevirin. Salça ekleyip karıştırın. Rendelenmiş domates ilave edin. Ocaktan almaya yakın tozşeker ve tuz ekleyip ocaktan alın. Patlıcanlı patates kızartması ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.