PATLICANLARI fırında ya da ocakta közleyin. Kabuklarını soyup irice doğrayın ve bir kaseye alın. Üzerine un, kaşar peyniri, yumurta, ince kıyılmış maydanoz, sarmısak, tuz ve karabiber katarak yoğurun. Daha sonra buzdolabında 3-4 saat bekletin. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, iki adet çorba kaşığı yardımıyla şekillendirin. Galeta ununa bulayıp, kızgın yağda kızartın ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.