Patatesli Pazı Sarması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri haşlayıp ezin.

    Bulguru ayıklayıp suda bekletin.

    Soğanları küp doğrayıp sıvı yağda kavurun.

    Tüm malzemeyi karıştırıp bir iç harcı hazırlayın.

    Hazırladığınız iç malzemeyi pazı yaprağıyla sarıp fırın tepsisine dizin.

    Sarmaların üzerine fırça yardımıyla sıvı yağ sürüp önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirin.

    Ilınınca servis yapın

    Afiyet olsun.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.