Pancar Diblesi

Giresun Yemegi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YAPILISI:
    Pancarimizi ve diger sebzeleri, iyice yikadiktan sonra mutfak tahtasi uzerinde incecik keselim.cok ince olmasina dikkat edelim. Genis yayvan bir tencereye sebzeleri alalim. sebzelerin uzerine yikanmis pirinci veya misir yarmasini koyalim.Yeterince tuz ilave edelim.Hic su koymadan harli ateste pisirelim.1 damla su olabilir. Pisdikten sonra kucuk bir tavaya yagimizi ve pul biberimizi koyalim ve ocakta kizdiralim. kizdirdigimiz yagi diblemizin uzerinde gezdirelim.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...