Pancar Diblesi
8 KİŞİLİK
Giresun Yemegi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YAPILISI:
Pancarimizi ve diger sebzeleri, iyice yikadiktan sonra mutfak tahtasi uzerinde incecik keselim.cok ince olmasina dikkat edelim. Genis yayvan bir tencereye sebzeleri alalim. sebzelerin uzerine yikanmis pirinci veya misir yarmasini koyalim.Yeterince tuz ilave edelim.Hic su koymadan harli ateste pisirelim.1 damla su olabilir. Pisdikten sonra kucuk bir tavaya yagimizi ve pul biberimizi koyalim ve ocakta kizdiralim. kizdirdigimiz yagi diblemizin uzerinde gezdirelim.AŞÇININ NOTUMisir ekmegi veya tursu ile servis yapalim.Afiyet olsun.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL