Kuru Kuru
Mutfağımızın yıldızlarından kurufasulye ile son derece pratik ve besleyici değeri yüksek bir lezzet yorumu...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FASULYENİN üzerini geçecek kadar su ekleyip bir gece bu şekilde bekletin. Sıvıyağı bir tencereye alıp yarım parmak uzunluğunda doğradığınız taze soğanı 2-3 dakika kavurun. Üzerine süzülmüş kurufasulye, su ve tuz ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişmeye bırakın. Ocaktan almaya 10-15 dakika kala tencereye ikiye bölünmüş kuru domatesleri ilave edin. Pulbiber serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL