Kış Yemeği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BÜTÜN sebzeleri temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın. Zeytinyağında önce soğanı 1 dakika kavurun. Ardından havucu ve kerevizi ilave edip 1-2 dakika kavurun. Doğranmış pırasayı ve kara lahanayı da ekleyip karıştırın. Üzerine, sebzeleri 1-2 parmak geçecek kadar sıcak su katın. Sebzeleri, 15-20 dakika pişirin. Bu arada sosu hazırlayın. Ezilmiş sarmısak, limon suyu ve naneyi bir kapta iyice karıştırın. Pişen yemeği ocaktan alıp üzerine sosu gezdirin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...