Kiremitte Mantar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Küp doğranmış soğanı sıvıyağda pembeleştirin. Mantarları 4'e kesin. Soğana ilave edin ve suyunu çekene dek kavurmaya devam edin. Domatesi doğrayıp ekleyin. Ardından dilimlenmiş havuçları ve doğranmış sivri biberleri mantarlara ilave edin. 8-10 dakika daha kavurun. Tuz ve karabiberi katıp, tavayı ocaktan alın. Mantarlı harcı bir fırın kabına boşaltın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kaşar peyniri eriyene dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL