Kereviz Saplı Karnabahar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ZEYTİNYAĞINI bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı, rengi dönene dek soteleyin. Üzerine küp
    doğranmış kereviz sapı ve bütün diş sarmısak ekleyip kavurun. Daha sonra çiçeklerine ayrılmış karnabahar,
    küp doğranmış domates, defne yaprağı, sirke, şarap, tuz ve karabiberi tencereye katın. Kapağını kapatıp,
    kısık ateşte, yemeğin suyunun 1/4'ü kalana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.