Ispanak Yaprağı Sarması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ISPANAĞIN iri yapraklarını ayırıp, iyice yıkayın. Kaynamakta olan suyun içine koyup, çok kısa süre bekletin. Ateşin üzerinden alıp, suyunu süzün. Ayrı bir yerde kıyma, ekmek içi, tuz, karabiberi karıştırıp yoğurun. Hazırladığınız harcı, ıspanak yapraklarının ortasına koyup sarın. Derin bir tencerenin içine yağ koyun. Sarmaları dizin. Üzerine limon suyu gezdirin. 15 dakika orta ateşte pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL