Fettuş

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SEMİZOTUNU ayıklayıp, yıkayın ve süzülmesi için bir kenara alın. Tavuk ciğeri ve kuşkonmazı ayrı ayrı haşlayın. Kuşkonmazın her birini ortadan ikiye kesin. Yufkayı 8 eşit parçaya bölün ve her birine kuşkonmaz koyup sigara böreği sarar gibi sarın. Semizotunu servis tabağına alın. Üzerine tavuk ciğeri ve kuşkonmazlı yufkaları yerleştirin. Küçük bir kasede sıvıyağ ve limon suyunu karıştırın. Bu karışımı fettuşun üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.