Fettuş
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SEMİZOTUNU ayıklayıp, yıkayın ve süzülmesi için bir kenara alın. Tavuk ciğeri ve kuşkonmazı ayrı ayrı haşlayın. Kuşkonmazın her birini ortadan ikiye kesin. Yufkayı 8 eşit parçaya bölün ve her birine kuşkonmaz koyup sigara böreği sarar gibi sarın. Semizotunu servis tabağına alın. Üzerine tavuk ciğeri ve kuşkonmazlı yufkaları yerleştirin. Küçük bir kasede sıvıyağ ve limon suyunu karıştırın. Bu karışımı fettuşun üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL