İNCE bulguru üç-dört kez ılık suda yıkayın. Suyunu süzüp 20 dakika bekletin. Sonrasında soğan ve sarmısağı robotta iyice kıyıp bulgura ilave edin. Üzerine kıyma, tuz, un ve tereyağını katıp karıştırın. Malzemeyi iyice yoğururken, 1 çay bardağı suyu katıp yoğurmaya devam edin. Macun kıvamına gelen bulgurdan köfte büyüklüğünde parçalar koparıp, 2 parmak kalınlığında silindir şeklinde köfteler yapın. 4-5 su bardağı kaynamış tuzlu suda, köfteleri 5 dakika haşlayın. Servis tabağına aktarıp üzerine sarmısaklı yoğurdu gezdirin. Tereyağını tavada kızdırıp içine kırmızı biberi katın ve ocaktan alıp, yoğurdun üzerine gezdirin. Servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.