1BAKLAYI ayıklayıp yıkayın. Kararmaması için un ve yarım limon suyu eklediğiniz suda 10 dakika bekletin. Daha sonra süzüp ince kıyın. Zeytinyağını bir tencereye alıp ince kıyılmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine küçük doğranmış eti ekleyip soteleyin. Kıyılmış bakla, tuz, kesmeşeker ve yarım limon suyu katıp birkaç dakika soteleyin. Daha sonra üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, et ve bakla yumuşayıp, suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. 2Sos için yumurtayı çırpın. Üzerine süt, un, kaşar peyniri, dereotu ve taze soğan ekleyip karıştırın. Sosu baklalı karışımın üzerine dökün. 3Diğer taraftan hamuru için tereyağı, yoğurt, un, kabartma tozu ve tuzu çukur bir kapta karıştırıp iyice yoğurun. Hamuru dört parçaya ayırıp sufle kaplarınızın büyüklüğünde açın. Sufle kaplarını yağlayıp hamurları kapların dibine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 7-8 dakika pişirin. Fırından alıp baklalı karışımı içlerine paylaştırın. Yeniden fırına sürüp üzerleri kızarana kadar pişirin ve bekletmeden servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.