Acı yağ için zeytinyağını ısıtıp sarımsakları kavurun. Kavurduğunuz sarımsakları yağın içinden alıp kenarda bekletin. Aynı yağın içinde acı biberlerini kavurup kenarda bekletin. En son aynı şekilde yer fıstıklarını yağın içine atıp kavurun. Kavurduğunuz malzeme süzülüp soğuyunca havanda irice dövün. Yağla birlikte karıştırın. Acı yağınız hazır.
Yumuşayan pirinç yufkasını tezgaha serip ikiye kesin. Yufkaların üzerine etle birlikte sebzeleri yerleştirin. Rulo şeklinde yaprak sarar gibi yuvarlayın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.