Ev Yapımı Sandviç

Evde misafirlerinize yapabileceğiniz küçük atıştırmalık sandviç tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmek için unu yoğurma kabına alıp, üzerine kalan malzemeyi ilave edin. Ele yapışmayan bir hamur elde edene dek 10 dakika yoğurun.
-
2
Üzerini streç filmle kaplayıp, 40-45 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda iyice kabaran hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp, elinizde yuvarlayın.
-
3
Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin.
-
4
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin. Sandviçleri enlemesine, tam olarak birbirinden ayrılmayacak şekilde ortadan ikiye kesin.
-
5
Aralarına dilimlenmiş peynir, halka doğranmış domates, ve marul yaprağı yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL