Bezelyeli Salata

Bezelyeli Salata

Bezelyenin hafif tatlı aroması, taptaze sebzelerle buluşuyor; zeytinyağı ve limonla dengeleniyor. Pratik, besleyici ve ferah bir salata… Sofralarınıza doğanın en canlı yeşilini taşıyın!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Taze bezelye kullanacaksanız, bezelyeyi tuzlu suda haşlayın. Maydanoz, dereotu ve naneyi ince kıyın. Biberleri küp, soğanı da küçük doğrayın.
  • 2
    Tüm malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Sos malzemesini çırpıp, salatanın üzerine gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...