Yoğurtlu Mayonezli Kuskus Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tencereye su doldurup kaynatın. Kaynadığında içine kuskusu ve tuzu dökün. 10 dakika haşladıktan sonra süzgeçten geçirip suyunu süzdürün. Kuskusları derin bir kaba aktarın. Üzerine mayonez ve yoğurdu ekleyip karıştırın. Sarımsakları ezerek bu karışıma ekleyin. Tekrar karıştırın ve salatanın üzerini, kabın şeklini alması için kaşık yardımıyla düzleştirip soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra salatayı servis tabağına ters çevirip çıkarın. Salata dilimleriyle ve maydanozla süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...