Tavuklu Salata
Tavuk parçaları, taze yeşillikler ve renkli sebzelerle dolu bu doyurucu salata, hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Biberleri halka halka doğrayıp bir tavaya alın. Zeytinyağında 2-3 dakika, karıştırarak soteleyin. Tavuk etini küp küp doğrayın. Tavaya ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini, rengini değiştirene kadar pişirin. Marulu yıkayıp suyunu süzün.
-
2
Marulu 1 cm genişliğinde, soğanı incecik kıyın ve karıştırın. Derin bir servis tabağına alın. Üzerine tavadaki tavuklu malzemeyi yayın. 1 yemek kaşığı mısırı ve kiraz domatesleri üzerine atın. Limon suyu ve tuz ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL