Sofra
Tavuk parçaları, taze yeşillikler ve renkli sebzelerle dolu bu doyurucu salata, hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek.

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet kırmızı dolmalık biber

    1 adet yeşil dolmalık biber

    1 yemek kaşığı zeytinyağı

    200 gram tavuk göğsü

    1 adet küçük boy göbek marul

    2 adet taze soğan

    4-5 adet kiraz domates

    1 yemek kaşığı konserve mısır

    1 adet limonun suyu

    Tuz

Biberleri halka halka doğrayıp bir tavaya alın. Zeytinyağında 2-3 dakika, karıştırarak soteleyin. Tavuk etini küp küp doğrayın. Tavaya ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini, rengini değiştirene kadar pişirin. Marulu yıkayıp suyunu süzün.
Marulu 1 cm genişliğinde, soğanı incecik kıyın ve karıştırın. Derin bir servis tabağına alın. Üzerine tavadaki tavuklu malzemeyi yayın. 1 yemek kaşığı mısırı ve kiraz domatesleri üzerine atın. Limon suyu ve tuz ekleyip servis yapın.