MALZEMELER
1 adet kırmızı dolmalık biber
1 adet yeşil dolmalık biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
200 gram tavuk göğsü
1 adet küçük boy göbek marul
2 adet taze soğan
4-5 adet kiraz domates
1 yemek kaşığı konserve mısır
1 adet limonun suyu
Tuz
Biberleri halka halka doğrayıp bir tavaya alın. Zeytinyağında 2-3 dakika, karıştırarak soteleyin. Tavuk etini küp küp doğrayın. Tavaya ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini, rengini değiştirene kadar pişirin. Marulu yıkayıp suyunu süzün.
Marulu 1 cm genişliğinde, soğanı incecik kıyın ve karıştırın. Derin bir servis tabağına alın. Üzerine tavadaki tavuklu malzemeyi yayın. 1 yemek kaşığı mısırı ve kiraz domatesleri üzerine atın. Limon suyu ve tuz ekleyip servis yapın.