Tavuk göğsünü haşlayıp soğuttuktan sonra ince ince dilimleyin. Kerevizleri soyup rendeleyin ve 3 yemek kaşığı limon suyu ile karıştırın. Portakalların kabuklarını ve beyaz kısımlarını soyup elma dilimi şeklinde dilimleyin. Elmayı kibrit çöpü şeklinde (jülyen) doğrayın.
Kararmasını önlemek için 2 yemek kaşığı limon suyu ile karıştırın. Kereviz yapraklarını ve naneleri ince ince kıyarak irice dövdüğünüz cevizlere karıştırın. Tavuk, rendelenmiş kereviz, elma, portakal, kereviz yaprakları, nane ve cevizi birlikte harmanlayın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.