Tabbule

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yarım su bardağı bulguru sıcak ve tuzlu su ile ıslatın. Bir demet maydanozu incecik kıyın. Servis tabağına kıyılmış maydanozu yayın. Domatesi küp küp doğrayıp maydanozun üzerine ekleyin.
-
2
Islatılmış bulguru sıkıp, domateslerin üzerine yayın. Cevizi küçük küçük doğrayıp bulgurun üzerine serpiştirin. Bir bardağın içinde zeytinyağı ve 3 yemek kaşığı nar ekşisini karıştırın. Servis tabağındaki malzemelerin üzerine gezdirin. Tuz ve kırmızı pul biber serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL