Tabbule

Tabbule

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yarım su bardağı bulguru sıcak ve tuzlu su ile ıslatın. Bir demet maydanozu incecik kıyın. Servis tabağına kıyılmış maydanozu yayın. Domatesi küp küp doğrayıp maydanozun üzerine ekleyin.
  • 2
    Islatılmış bulguru sıkıp, domateslerin üzerine yayın. Cevizi küçük küçük doğrayıp bulgurun üzerine serpiştirin. Bir bardağın içinde zeytinyağı ve 3 yemek kaşığı nar ekşisini karıştırın. Servis tabağındaki malzemelerin üzerine gezdirin. Tuz ve kırmızı pul biber serperek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...