Yumurtaları tencereye koyun, üzerini geçecek kadar su ekleyin. Kaynamaya başladıktan sonra 9-10 dakika haşlayın. Soğuk su dolu kaba alın. Kabuklarını soyun. Dilediğiniz şekilde dilimleyin.
Yumurtaları dengeli şekilde aralara yerleştirin. Üzerine soğanı ve haşlanmış bezelyeyi ilave edin. Ardından çökelek peynirini elinizle ufalayarak kuşkonmazların üzerine paylaştırın. Kıyılmış dereotunu ekleyin.
Sosu için küçük bir kasede zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi iyice çırpın. Sosu salatanın tamamına eşit şekilde dökün. Limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.