Pembe Düşler Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1 su bardağı erişte makarnayı haşlayalım. Bu arada pancarların kabuklarını soymadan, yumuşayana dek ayrı bir yerde hafifçe haşlayalım.
  • 2
    Ardından kabuklarını soyalım. Pancarları rendenin iri tarafı ile bir kaba rendeleyelim.
  • 3
    Haşlanmış eriştenin suyunu süzdürelim.
  • 4
    Bir demet maydanozu ince ince kıyalım. Makarna ve maydanozu pancarlara ilave edelim.
  • 5
    içine dövülmüş sarımsakları, yoğurdu, mayonezi ve tuzu ilave edelim. Tüm malzemeyi karıştıralım. Servis yapalım.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...