Pembe Düşler Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1 su bardağı erişte makarnayı haşlayalım. Bu arada pancarların kabuklarını soymadan, yumuşayana dek ayrı bir yerde hafifçe haşlayalım.
-
2
Ardından kabuklarını soyalım. Pancarları rendenin iri tarafı ile bir kaba rendeleyelim.
-
3
Haşlanmış eriştenin suyunu süzdürelim.
-
4
Bir demet maydanozu ince ince kıyalım. Makarna ve maydanozu pancarlara ilave edelim.
-
5
içine dövülmüş sarımsakları, yoğurdu, mayonezi ve tuzu ilave edelim. Tüm malzemeyi karıştıralım. Servis yapalım.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL